,

Keyradeco бланш со Кератин

70.00ден

+ Free Shipping

За производот:

Неиспарлив бланш во прав, син по боја, ја подобрува нијансата и ја елиминира жолтата рефлексија типична за многу светли тонови кај изветена коса. Измешан со оксигенираниот KeyraOx, формира хомогена пена, идеална за секоја техника на бланширање.

Достапно во:

25 гр.

Нема на залиха

Бенефити:

Производ формулиран со Persulfate, Гуар и Xanthan, идеален за делумно или целосно избелување, почитувајќи ја структурата на косата. Неговите компоненти придонесуваат за обезбедување на вискозност на финалниот производ.

  • Осветлува до 9 нијанси.
  • Ниска содржина на амонијак.
  • Совршена стабилност.
  • Максимална адхезија.

Начин на користење:

Бројот на нијанси што може да се осветлат со Keyradeco ќе зависи од избраните волумени на Хидроген Пероксид и од квалитетот на косата. Концентрацијата на Хидроген Пероксид и времето на изложување на косата секогаш ќе зависат од критериумите на професионалецот, иако не се препорачува да се надмине времето од 30 минути или да се користат повеќе од 30 В на KeyraOx. Мора да се земат во предвид препораките опишани на пакувањето на производот.

Кошничка