Попуст
,

Keyra Colors трајна боја за коса со Кератин

380.00ден

+ Free Shipping

За проиводот:

Keyra Colors има разновиден и оптимизиран спектар на трајни бои за коса, кои нудат трајна и интензивна боја, сјај и волумен на косата. Флексибилна формулација, со хидролизиран Кератин и ниско ниво на амонијак, трајната боја на Keyra Colors е совршена за вашата коса. Производ кој овозможува професионалните стилисти да се развиваат уште повеќе во нивната работа.

Достапно во:

100 мл.

Напомена: Купи и добиј гратис хидроген (100мл)

Бенефити:

Составено од хидролизиран Кератин и Цетримониум Хлорид, кондиционерски компоненти со максимална концентрација, кои и даваат на косата сјај и мекост. Тие дејствуваат така што го минимизираат влошувањето што го предизвикува техничкиот сервис на влакната на косата, реструктуирајќи ја косата помагајќи да се одржи во оптимална и здрава состојба.

Начин на користење:

[100 ml. крема + 200 мл. 40 V Хидроген Пероксид], во двата случаи во зависност од процентот на седа коса или тонови што треба да се осветлат. Оставете да делува најмногу 30 минути за нормална боја, 35 минути за црвеникави и бакарни бои и 45 минути за супер светла боја.

Палета на бои

1, 1.1, 1+, 10.1s, 10s, 12.11s, 12.12s, 12.22s, 12s, 3, 3.5, 3+, 4, 4.25, 4.5, 4.8, 4.82, 4+, 5, 5.25, 5.43, 5.5, 5.66, 5.8, 5.81, 5.82, 5.88, 5+, 6, 6.1, 6.25, 6.3, 6.32, 6.42, 6.43, 6.48, 6.66, 6.8, 6.82, 6+, 7, 7.1, 7.12, 7.18, 7.3, 7.31, 7.42, 7.43, 7.48, 7.60, 7.66, 7.8, 7.81, 7.82, 7.88, 7+, 8, 8.1, 8.3, 8.31, 8.43, 8.82, 8+, 9, 9.1, 9.12, 9.18, 9.3, 9.31, 9+, Blue, Silver

Кошничка