,

Extra-Strong Refreshing гел за коса

650.00ден

+ Free Shipping

За производот:

Екстра силниот освежителен гел за фиксирање се карактеризира со придонес на пријатно чувство на свежина за време и по неговото нанесување. Благодарение на својата формулација, Extra Strength освежителниот фиксажен гел истовремено го хидрира и го поправа изгледот, постигнувајќи ефект на де-напрегање на косата.

Во исто време, силиконите кондиционираат, и го подобруваат сјајот на косата. Производот постигнува подобри завршетоци на тапите фризури, обезбедува свежина и пријатен мирис на цитрус.

Висина на фиксирање:

Екстра силна – јачина 3 од 3.

Достапно во:

500 мл.

Нема на залиха

Бенефити:

Благодарение на неговата формулација, производот не остава никакви остатоци на косата, одржувајќи ја чиста и сјајна. Неговата фиксација овозможува да се добијат совршени и природни завршетоци. Дополнително, неговата желатинозна текстура ја олеснува подобрата дистрибуција во примената на производот.

Начин на користење:

Нанесете ја потребната количина во зависност од должината на косата, моделирајте и поставете ја саканата фризура.

Кошничка