,

Пероксиди KeyraOX со Кератин (100 мл.)

100.00ден

+ Free Shipping

За производот:

Формулацијата на оксидантните креми KeyraOx овозможува да се добие хомогена, мазна и прилеплива смеса која не капе. Обезбедува исклучителни резултати во комбинација со Keyracolors нијанси.

Јачина:

10В (3%), 20В (6%), 30В (9%), 40В (12%)

SKU: Не е достапно Категории ,

Бенефити:

Стабилизирана формула која ја одржува концентрацијата на волумени подолго. Содржи хидролизиран Кератин, кој помага за реструктуирање на косата. Обезбедува сјај и мекост добивајќи неверојатен резултат по боењето.

Начин на користење:

За нијанси:

Keyracolors + Keyracolors Red 1 + 1

Супер-осветлувачки Keyracolors 1 + 2

10 V. (3%): Да се осветли 1 тон.

20 V. (6%): За осветлување на 2 тона.

30 V. (9%): За да осветлите 3 тонa.

40 V. (12%): За осветлување 4 нијанси.

Бланширање:

Cе додава потребната количина за да се добие хомогена смеса.

Јачина

20В, 30В

Кошничка