ЧЕСТИ ПРАШАЊА

Можете да нарачате преку нашата веб страна.

Нарачаниот производ ќе биде доставен за 2-3 работни дена откако ќе биде направена нарачката.

Да, доставата се плаќа дополнително. За сите нарачки над 1990 денари доставата е бесплатна.

Не, не вршиме поврат на производи.

Имаме свој изложбен салон кој може да го најдете на: ул. Октомвриска Револуција, бр. ББ, Куманово, Македонија.

Keyra Colors потекнува од Шпанија.

Да, во нашите производи може да најдете шампон кој ќе ви помогне со опаѓање на коса.

Можете да не контактирате на нашиот телефонски број, е-пошта или контакт форма. Сите овие работи ќе ги најдете на нашата Контакт страница.

Кошничка