ЗА НАС

Идејата за Keyra Cosmetics е родена откако сфативме дека Македонија е лимитирана кога доаѓа збор за козметика за коса. После долго истражување на истата тема дојдовме до заклучок дека брендот Keyra Colors ќе биде совршен за нашиот незаситен пазар. Keyra Colors потекнува од Шпанија. Нивните квалитетни производи се направени за секаков тип на коса. За било какви прашања поврзани за производите или за самиот бренд може да не контактирате преку нашата Контакт страница или преку нашите социјални мрежи.

Кошничка